Fotmodell

Dessa foto tog jag till en annons till en fotvårdare. Det bästa var att jag inte behövde leta fotmodell, jag agerade själv!
 
 
 

Det blev en pannkaka

Äntligen har jag investerat i ett objektiv till min Canon EOS 600D. Canon säger följande om objektivet: Ett mångsidigt och kompakt objektiv. Den stora bländaröppningen gör att du kan fotografera i svagt ljus och ha kontroll över skärpedjupet. STM ger jämn och tyst autofokus vid filminspelning med kompatibla kameror. Objektivet är ett Canon EF 40mm f2,8 STM pancake. Det lanserades 2012 och är det andra objektivet de gör som är platt (därav att det kallas pancake) och det gör kameran smidigare att ta med. Jag har inte testat att fotografera så mycket än, men ser fram emot att se resultat. Kom gärna med tips och ideer ni som har erfarenhet av detta.

Det borde vara självklart


Det borde vara självklart att finnas till och stötta efter förmåga. Jag har svårt att förstå hur man som medmänniska inte kan visa någon sorts empati eller bekräfta andras känslor. Kanske vill man inte närma sig sitt egna dåliga samvete eller sina egna känslor, men jag kan fortfarande inte förstå. Det skrämmer mig och gör mig både ledsen och arg. Jag anser mig inte vara förmer än någon annan, men jag är tacksam att jag är i kontakt med mina egna känslor även om det kan vara jobbigt ibland. Varför är vi så rädda för oss själva? Någonstans måste man sänka garden och se utöver sig själv.

Fler produktbilder

 
I ett tidigare inlägg visade jag produktfoto som jag tagit och jag tänkte bjuda på några fler. Jag har använt mig av naturen, vatten, speglar och accessoarer.